Συμμετοχή στον διαγωνισμό ρομποτικής First LEGO League!

Συμμετοχή στον διαγωνισμό ρομποτικής First LEGO League!

Το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε στους προκριματικούς του διαγωνισμού First LEGO League, που πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ HELEXPO στην Θεσσαλονίκη.

Ήταν ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο με εμπειρίες ,νέες γνωριμίες και διασκέδαση . Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα αστέρια μας , τους 7 υπέροχους 11 χρόνους μαθητές και μαθήτριες μας ,που κατάφεραν τόσα πολλά σε αυτόν τον διαγωνισμό με την ομαδικότητα, τη συνεργασία, τη μεθοδικότητα και το πείσμα τους και που παρ' όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν δεν το έβαλαν κάτω!!!!

Τους καμαρώσαμε, γιατί σε μόλις 4 μήνες στο συγκεκριμένο επίπεδο και εξοπλισμό ρομποτικής έχουν καταφέρει τόσα πολλά!! Ήταν μια ακόμη απόδειξη πως με σύνεση, συνεργασία και επανάληψη μπορεί καθένας μας να καταφέρει πολλά!!

Μπορεί να μην προκριθήκαμε ως ομάδα στον τελικό , άλλωστε ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι από την αρχή για τις ικανότητες μας και την ανομοιομορφία στο επίπεδο των ομάδων που θα συμμετείχαν, ωστόσο και μόνο η συμμετοχή μας σε έναν διαγωνισμό με 67 ομάδες ήταν από μόνο του μια εξαιρετική εμπειρία.

Πιστεύουμε πολύ και ως εκπαιδευτικό κέντρο αλλά και ως ομάδα στα Core Values της Lego και παραμείναμε πιστοί ως συμμετέχοντες στην ιδέα του ομαδικού πνεύματος. Είναι τεράστιο το κέρδος για κάθε ένα μαθητή και νέο η απόκτηση των θεμελιώδη δεξιοτήτων. Είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι από την όλη διαδικασία του διαγωνισμού. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά στην επίλυση σύνθετων project με δημιουργικό τρόπο ,και πάντα με γνώμονα την ομαδικότητα, το σεβασμός ,την ευγενή άμυλα και τη συνεργασία!

Να ευχαριστήσουμε θερμά και όλους τους γονείς των παιδιών που όχι μόνο τα ενθάρρυναν ,αλλά και τα στήριξαν όλο το διάστημα της προετοιμασίας καθώς και την ημέρα του διαγωνισμού!

Keep going our dearest and never stop setting goals!!!

Facebook Twitter Google+ Pinterest