Διακρίσεις & Βραβεύσεις

1. SILVER βραβείο στην κατηγορία: ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για το Εκπαιδευτικό μας Κέντρο. Βραβεύθηκαν oι καλύτερες πρακτικές στην Εκπαίδευση στην Τελετή Απονομής των Education Business Awards 2017 και αναδείχθηκαν οι καινοτόμες πρωτοβουλίες, οι καλές πρακτικές, οι δεξιότητες και ότι συνιστά την Παιδεία και την Εκπαίδευση σήμερα.
2. ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ στην κατηγορία: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ στα Education Leader Awards 2019. 
3. Μέσα από το Deeper Learning ήρθε και μια ακόμη διάκριση για το σχολείο μας, στα ELT 2020 Excellence Awards.
4. Μια ακόμη ΔΙΆΚΡΙΣΗ για το σχολείο μας στους Αετοί της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στην κατηγορία 'Επιλογή Πελατών'. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση στην Παιονία με διάκριση στους Αετοί της Εκπαίδευσης.
5. Βράβευση της επιχείρηση μας από τον πιστοποιητικό φορέα The ariston Project, ως την πιο πετυχημένη εκπαιδευτική μονάδα στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην διδασκαλία.
6. Βράβευση και πιστοποίηση της δραστηριοποίησης του Εκπαιδευτικού Κέντρου Σαγματοπούλου (Φωτεινή Σαγματοπούλου & Σια ΟΕ) από τον Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Κρήτης, Νευροψυχολόγο - Παιδοψυχολόγο Dr Ιωσήφ Κουράκη, ως πρωτοποριακό εκπαιδευτικό κέντρο στο χώρο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα.
7. Βράβευση της επιχείρησης ως την πιο επιτυχημένη εκπαιδευτική μονάδα στην παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην περιοχή του από τον πιστοποιητικό φορέα The ariston Project.
8. Έπαινος για την συγκέντρωση χρημάτων προς όφελος των υπηρεσιών του Χαμόγελου του Παιδιού, έπειτα από διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου bazaar.
9. Ευχαριστήρια επιστολή από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας του Ι.Ν Α. Τριάδος Πολυκάστρου για το χρηματικό ποσό που κατάφεραν οι μαθητές μας να μαζέψουν και να προσφέρουν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.
10. Ευχαριστήριο της Διευθύντριας , του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων , του διδακτικού προσωπικού και των μαθητών του 1ου Δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου για την δωρεά ενός πίνακα μαρκαδόρου για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του σχολείου.
11. Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την πολύτιμη συνεισφορά μας στην δράση της ανταποδοτικής  ανακύκλωσης.
12. Ευχαριστήριο όλων των παιδιών Ευχής στους μαθητές του εκπαιδευτηρίου για την συνεισφορά τους στο έργο του οργανισμού Make A Wish.
 

Έκθεση εικόνων

View the embedded image gallery online at:
https://sagmatopoulou.gr/el/vraveuseis#sigProIdb5809e72df
Facebook Twitter Google+ Pinterest