Καλωσόρισμα της Διοικητικής Υπεύθυνου του Εκπαιδευτικού Κέντρου

Καλωσόρισμα της Διοικητικής Υπεύθυνου του Εκπαιδευτικού Κέντρου

Ως διοικητική υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Κέντρου ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ φροντίζω για την ομαλή λειτουργία του κέντρου, τη γραμματειακή υποστήριξή του , την διεκπεραίωση όλων υποχρεώσεων του ως επιχείρησης, την οργάνωση εκδηλώσεων εκπαιδευτικού & ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Έχω την ευθύνη γενικότερα της υποστήριξης ενός καλά οργανωμένου Κέντρου Ξένων Γλωσσών , εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εφόδια και υπηρεσίες για να διδαχθεί κάποιος μια ξένη γλώσσα.

Για την καλύτερη ασφάλεια των μαθητών μας στο ΚΞΓ, παρακολουθώ κάθε χρόνο αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο παγκοσμίως πρόγραμμα Α’ βοηθειών. Οι αρμοδιότητές μου ως τεχνικός ασφαλείας , θέση για την οποία έχω ορισθεί από την Επιθεώρηση Εργασίας έπειτα από εξειδικευμένο σεμινάριο, είναι να επιθεωρώ τους χώρους από πλευράς υγιεινής και ασφάλειας, να διατηρώ το φαρμακείο του ΚΞΓ, με όλο το απαιτούμενο φαρμακευτικό υλικό, που επιβάλλεται να έχει ένας εκπαιδευτικός χώρος, να εποπτεύω και να οργανώνω την εκτέλεση ασκήσεων ετοιμότητας των παιδιών σε περίπτωση σεισμού ή φωτιάς.

Έχω εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Lego Education ως προπονήτρια στα προγράμματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της LEGO. Προετοιμάζω ομάδες παιδιών για την συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Στόχος μας είναι η απόκτηση των δεξιοτήτων 2020_2030. Σας καλώς ορίζω στο σχολείο μας και σας εύχομαι καλή φοίτηση.

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Σαγματοπούλου  _  Διοικητική Υπεύθυνη

Facebook Twitter Google+ Pinterest