Χαιρετισμός της Ακαδημαϊκής Υπευθύνου του Εκπαιδευτικού Κέντρου

Χαιρετισμός της Ακαδημαϊκής Υπευθύνου του Εκπαιδευτικού Κέντρου

Η αγάπη μου για τα αγγλικά και τα παιδιά με οδήγησαν για σπουδές στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Essex University. Σπούδασα Αγγλική και Αμερικάνικη Λογοτεχνία και Γλωσσολογία και αποφοίτησα τον Ιούλιο του 2000 - ΒΑ in English Language and English and European Literature.Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου στη μετάφραση - MA in Translation Studies, με εξειδίκευση στα θεατρικά έργα, στο Πανεπιστήμιου του Birmingham, από όπου και αποφοίτησα μετά την κατάθεση της διπλωματικής μου εργασίας, τον Αύγουστο του 2001. Επίσης, έχω εργαστεί ως εξετάστρια προφορικών για 8 συναπτά έτη, για το Πανεπιστήμιου του Λονδίνου, που διεξάγει τις εξετάσεις EDEXCEL.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως η διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας βασίζεται στις δύο βασικές παραμέτρους: ότι η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός και ότι ο κάθε μαθητής έχει νευρολογικά το δικό του εκπαιδευτικό χάρισμα, στόχος μου είναι να διδάσκω την αγγλική γλώσσα με βάση τον προσωπικό χαρακτήρα και τις νευρογλωσσικές ανάγκες του κάθε μαθητή χωριστά

Σκοπός μου είναι η παροχή σωστής και ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές μου, δημιουργώντας την και όχι απλώς ακολουθώντας την μέσα από την πεπατημένη των ξενόγλωσσων βιβλίων.

Σας εύχομαι καλή φοίτηση στο σχολείο μας.

Με εκτίμηση,

Φωτεινή Σαγματοπούλου _ Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη

Facebook Twitter Google+ Pinterest