Χαιρετισμός της Ακαδημαϊκής Υπευθύνου του Εκπαιδευτικού Κέντρου

Χαιρετισμός της Ακαδημαϊκής Υπευθύνου του Εκπαιδευτικού Κέντρου

Η αγάπη μου για τα αγγλικά και τα παιδιά με οδήγησαν για σπουδές στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Essex University. Σπούδασα Αγγλική και Αμερικάνικη Λογοτεχνία και Γλωσσολογία και αποφοίτησα τον Ιούλιο του 2000 - ΒΑ in English Language and English and European Literature.Το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου ξεκίνησα το μεταπτυχιακό μου στη μετάφραση - MA in Translation Studies, με εξειδίκευση στα θεατρικά έργα, στο Πανεπιστήμιου του Birmingham, από όπου και αποφοίτησα μετά την κατάθεση της διπλωματικής μου εργασίας, τον Αύγουστο του 2001. Επίσης, έχω εργαστεί ως εξετάστρια προφορικών για 8 συναπτά έτη, για το Πανεπιστήμιου του Λονδίνου, που διεξάγει τις εξετάσεις PTE - EDEXCEL.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πως η διδασκαλία μιας ξένης γλώσσας βασίζεται στις δύο βασικές παραμέτρους: ότι η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός και ότι ο κάθε μαθητής έχει νευρολογικά το δικό του εκπαιδευτικό χάρισμα και τύπο, στόχος μου είναι να διδάσκω την αγγλική γλώσσα με βάση τον προσωπικό χαρακτήρα, τον μαθησιακό τύπο και τις ανάγκες του κάθε μαθητή χωριστά. Άλλωστε έχω εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί πάνω στην διαφοροποιημένη μεθοδολογία (VAK) που βασίζεται στον μαθησιακό τύπο του κάθε μαθητή.

Σκοπός μου είναι η παροχή σωστής, ποιοτικής και κυρίως εκσυγχρονισμένης εκπαίδευσης στους μαθητές μου, δημιουργώντας την και όχι απλώς ακολουθώντας την μέσα από την πεπατημένη των ξενόγλωσσων βιβλίων. Για αυτό μπήκα στην διαδικασία να ψηφιοποιήσω μαζί με την αδελφή μου, το δικό μου εκπαιδευτικό υλικό, σε μια online πλατφόρμα, δημιουργώντας δικά μου ηλεκτρονικά βιβλία. Μέσα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε για την πορεία της εκπαίδευσης των μαθητών στο Εκπαιδευτικό Κέντρο μας. Σας εύχομαι καλή φοίτηση στο σχολείο μας.

Με εκτίμηση,

Φωτεινή Σαγματοπούλου _ Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη

Facebook Twitter Google+ Pinterest