Εκπαίδευση Α' Βοηθειών στον χώρο μας.

Εκπαίδευση Α' Βοηθειών στον χώρο μας.

Όταν η Ευδοξία Τσιτουρίδου , η γνωστή σε  όλους στο Πολύκαστρο «νοσοκόμα στο σπίτι», μας ρώτησε εάν θα μπορούσαμε να παραχωρήσουμε τον χώρο μας για την πραγματοποίηση εκπαίδευσης Α’ Βοηθειών, δεχτήκαμε δίχως δεύτερη σκέψη και μάλιστα ως κίνηση πραγματοποιήθηκε από την πλευρά μας αφιλοκερδώς!
 
Γνωρίζουμε  το πόσο σημαντικό είναι να είσαι σε θέση με σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση να μπορείς να βοηθάς τον καθένα για να  σωθεί μία ζωή. Κρίνουμε λοιπόν σημαντικό και σκόπιμο όλοι οι άνθρωποι να εκπαιδευτούν στο να μπορούν να παρέχουν βασικές πρώτες βοήθειες. Είμαστε τόσο ευαισθητοποιημένες πάνω σε αυτό το θέμα και την ασφάλεια γενικότερα , που επειδή  η δουλειά μας έχει να κάνει με παιδιά ,εκπαιδευόμαστε για την παροχή Α’ βοηθειών κάθε χρόνο  από το 2010!  
 
Έτσι στις 09.02.2020 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στον χώρο μας ένα εξαιρετικό bls/aed course , εκπαίδευση Α’ Βοηθειών. Συμμετείχαν 36 νέοι providers , οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στη βασική καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση , στην ασφαλή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή , στη θέση ασφαλείας και στην αντιμετώπιση της πνιγμονής . 
 
Το πρώτο βήμα από την  υπέροχη αυτή ομάδα εκπαιδευτών έγινε και  ήδη ο κουμπαράς για την αγορά του απινιδωτή γεμίζει. Σύντομα θα αγορασθεί και θα είναι διαθέσιμος για όλους τους κατοίκους του Πολυκάστρου.
 
Ευχαριστούμε θερμά τον εκπαιδευτή Α’ Βοηθειών Φουρνιτζή Γιώργο και την Τσιτουρίδου   Ευδοξία για την συνεργασία.
 
Facebook Twitter Google+ Pinterest