Υπάρχουν «ναι» και  «όχι» στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών!

Υπάρχουν «ναι» και «όχι» στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών!

Μια ακόμη Σχολή Γονέων πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτήριο μας την Παρασκευή 21-2-2020. Συμμετέχοντες πολλοί γονείς και αυτό που μας χαροποιεί επίσης είναι η παρουσία μπαμπάδων πλέον σε τέτοιες συναντήσεις!!


Η Σχολή Γονέων αφορά και απευθύνεται σε όλους τους γονείς ανεξαιρέτως ….νέους και μη σε αυτόν τον ρόλο. Κανείς δεν γεννιέται γονιός , για αυτό λοιπόν η «εκπαίδευση» και η τεκμηριωμένη και επιστημονικά εγκεκριμένη καθοδήγηση είναι επιβεβλημένη. Όλα όσα ακούγονται και λέγονται σε κάθε συνάντηση αφορούν όλους τους γονείς , γιατί πάντα κάτι θα μας αγγίξει, κάτι θα κουμπώσει στις ανάγκες μας, κάτι θα θυμίσει την δική μας παιδική ηλικία και το τότε συναίσθημα ,κάτι θα μας ταρακουνήσει να αλλάξουμε τακτική και προσέγγιση στον τρόπο που «μεγαλώνουμε» και διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας.


Σκοπός είναι ένας και μοναδικός: να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε ψυχικά υγιή και ανθεκτικά παιδιά, παιδιά ώριμα για την ηλικία τους. Και ναι , υπάρχουν «ναι» και «όχι» στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών!!


Για μια ακόμη φορά η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια κυρία Φρεγγίδου Έλλη κατάφερε με τον μοναδικό της τρόπο μέσα από μια βιωματική άσκηση να αναδείξει ζητήματα και να δώσεις λύσεις και προσεγγίσεις που άγγιξαν τον καθένα μας!
Αναμένοντας με χαρά την επόμενη σε ένα μήνα…

Facebook Twitter Google+ Pinterest