Στη μνήμη σου μαμά...

Στη μνήμη σου μαμά...

Μαμά,

μόλις ένας μήνα μετά την 11η Οκτωβρίου …..κυριολεκτικά η πιο δύσκολη μέρα της ζωή μας, τον απόηχο της οποίας ζούμε ακόμη ως ψέμα!Η απώλεια σου είναι τεράστια για όλους εμάς τους δικούς σου στο σπίτι , μα και για τους οικογενειακούς μας φίλους ,τους συγγενείς , την γειτονιά μας στο Πολύκαστρο αλλά και στην Χαλκιδική , τους λατρεμένους σου μαθητές και τους συναδέλφους σου σε όλη την Ελλάδα . Μηνύματα λαμβάνουμε ακόμη και τώρα, από παντού….. η θλίψη, η έκπληξη και η εκτίμηση στο πρόσωπό σου συντροφεύουν τα λόγια όλων όσων μας συναντούν ή όσων ακόμη μας στέλνουν μηνύματα!

Το νέο της απώλειας σου διαδόθηκε σαν αστραπή παντού. Πολύς ο κόσμος που βρέθηκε μαζί μας για να σε αποχαιρετίσει για τελευταία φορά. Πολλοί όμως και όσοι δεν τα κατάφεραν να είναι κοντά σου σε αυτό το τελευταίο σου ταξίδι, μαμά……

Λείπεις αφάνταστα μανούλα.....μεγάλο το κενό που άφησες για όλους εμάς στην οικογένεια σου, που σε λατρεύαμε , που μας φρόντιζες και εσύ τόσο πολύ , που μας νοιαζόσουν απίστευτα και μας στήριζες σε κάθε μας κίνηση. Βράχος εκεί για όλους!

Η πορεία σου στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αφήνει σε όλους ολοζώντανη παρακαταθήκη την έντιμη και ευθύ συνδικαλιστική σου δράση , η οποία χαρακτηρίστηκε από την ικανότητα, τη σοβαρότητα και την προσήνεια σου στους συναδέλφους σου! Το έργο σου ως καθηγήτρια γερμανικών αλλά και ως συνδικαλίστρια θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία του κλάδου της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Είναι μεγάλη τιμή να διαβάζουμε εμείς τα παιδιά σου, που συνεχίζουμε το έργο σου ,σε όλα τα μηνύματα των συναδέλφων σου την λέξη «εκλεκτή μας Κούλα».....Καλό παράδεισο μανούλα! Σε νιώθουμε δίπλα μας και ας είσαι πλέον αλλού ψυχή μας!! Να μας προσέχεις μαμά ….το έχουμε πολύ ανάγκη! Η θύμηση σου θα μείνει ζωντανή σε όλους μαμά!

Facebook Twitter Google+ Pinterest