Συνεργασία με το Make-A-Wish Ελλάδος!

Συνεργασία με το Make-A-Wish Ελλάδος!

Στα παραμύθια υπάρχει η νεραϊδονονά. Στην πραγματική ζωή υπάρχει το Make-A-Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) που κάνει πραγματικότητα τις Ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.
 
“Όταν εύχεσαι, ελπίζεις κι όταν ελπίζεις, παλεύεις” είναι ένα από τα slogan του Make-A Wish, το οποίο πιστεύουμε και εμείς όλοι εδώ στο εκπαιδευτικό κέντρο Σαγματοπούλου και για αυτό ξεκινάμε μια στενή συνεργασία με το Make-A Wish , με μια σειρά υποστηρικτικών εκδηλώσεων της τεράστιας προσπάθειας του, τις οποίες θα ανακοινώσουμε στην πορεία του σχολικού μας έτους. 
 
Πιστεύουμε στη μεταμορφωτική δύναμη ενός ονείρου που εκπληρώνεται με τον πιο μαγικό και αναπάντεχο τρόπο για το παιδί και την οικογένεια. Όταν ένα παιδί νοσεί με αυτόν τον τρόπο, την ίδια στιγμή χάνει την παιδικότητά του. Η καθημερινότητά του αλλάζει δραματικά: δεν πηγαίνει σχολείο, δε μπορεί να παίξει με τους φίλους του, δε μπορεί καν –στις περισσότερες περιπτώσεις– να έρθει σε επαφή με τα αδέλφια του. Νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο, είτε μαζί με άλλα παιδιά είτε –πολύ συχνά– απομονωμένο και υπόκειται σε άπειρες εξετάσεις και θεραπείες που αλλάζουν τη ζωή του καθοριστικά.
 
Όλες οι προσπάθειες είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των γονέων και του ίδιου του παιδιού ώστε να καταφέρει η Ευχή να τον / την κάνει να πιστέψει πώς όλα είναι δυνατά, ακόμη και να γίνει καλά!!! Είμαστε μαζί σου Make-A Wish…..ελπίζουμε και εσείς οι γονείς , οι μαθητές και οι φίλοι του εκπαιδευτηρίου  να αγκαλιάσετε αυτήν την εξαιρετική προσπάθεια μας! 
 
Γινόμενοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, θέλουμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί , γονείς, μαθητές και φίλοι του εκπαιδευτηρίου μας να συνεχίσει το Make-A-Wish να προσφέρει , χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
 
Να βοηθήσουμε να συνεχίσουν σαν  νεράιδες των παραμυθιών να εκπληρώνουν τις Ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες και να διώξουμε το μαύρο σύννεφο από τη ζωή αυτών των παιδιών!
 
Σας περιμένουμε να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί το έργο του Make-A-Wish , αρχικά  με μικρές δωρεές της τάξεως του 1€-2€ στο κουτί του Make-A-Wish που θα βρίσκεται στο εκπαιδευτήριο μας για ολόκληρη την σχολική χρονιά. Με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα συμβάλλουμε στην εκπλήρωση μιας τουλάχιστον ευχής ενός παιδιού με ανίατη ασθένεια. 
 
 
Facebook Twitter Google+ Pinterest